Karbanátky z kabanosu a paštiky

Karbanátky trochu jinak - plné uzeniny.


4.312x
45 min
1×

Postup přípravy

Salám nebo kabanos najemno nakrájíme, uzeninu můžeme i pomlít. Přidáme paštiku, nastrouhanou housku, očištěný a rozetřený česnek, žloutky a mírně opepříme. Směs na karbanátky důkladně promícháme.

Ze směsi tvoříme malé karbanátky, které namáčíme do rozšlehaných bílků.

V hlubší pánvi rozehřejeme olej a karbanátky ihned smažíme.

Karbanátky z kabanosu a paštiky podáváme s bramborem, zelným nebo jiným salátem. Sypeme jemně nakrájenou cibulkou nebo čerstvou pažitkou.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Karbanátky z kabanosu a paštiky

Zpět na recept