Vaření.czReceptyKarbanátky z kabanosu a paštiky

Karbanátky z kabanosu a paštiky

Karbanátky trochu jinak - plné uzeniny.


4.312x
45 min
1×

Postup přípravy

Salám nebo kabanos najemno nakrájíme, uzeninu můžeme i pomlít. Přidáme paštiku, nastrouhanou housku, očištěný a rozetřený česnek, žloutky a mírně opepříme. Směs na karbanátky důkladně promícháme. Ze směsi tvoříme malé karbanátky, které namáčíme do rozšlehaných bílků. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a karbanátky ihned smažíme. Karbanátky z kabanosu a paštiky podáváme s bramborem, zelným nebo jiným salátem. Sypeme jemně nakrájenou cibulkou nebo čerstvou pažitkou.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Karbanátky z kabanosu a paštiky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena