Karbanátky z hub

Mleté maso, houby a koření, ingredience, které jsou základem těchto chutných karbanátků


4.17x
30 min
2×

Postup přípravy

Housky nakrájíme na kolečka a namočíme do mléka. Necháme je "rozpustit "a pak je vymačkáme.

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a orestujeme na rozehřátém sádle. Přidáme očištěné, nakrájené houby, sůl, kmín i pepř a za stálého míchání dusíme do změknutí.

Mírně vychladlé houby smícháme s masem, houskami, utřeným česnekem, solí, vejci a majoránkou. Důkladně promícháme a podle potřeby zahustíme strouhankou.

Rozpálíme sádlo a z hmoty tvoříme karbanátky, které po obou stranách usmažíme. Karbanátky z hub podáváme jako chuťovku i hlavní chod s přílohou.
user-icon

autor .Renča.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Karbanátky z hub

Zpět na recept