Karbanátky v jogurtu

Karbanátky v jemné omáčce.


3.291x
45 min
1×

Postup přípravy

Maso smícháme s najemno nasekanou cibulí, vejcem, solí a s pokrájenou houskou namočenou v mléce. Důkladně prohněteme, ze směsi tvarujeme karbanátky, obalíme jev mouce a opékáme na rozpáleném oleji dozlatova.

Karbanátky pak vyndáme z pánve a do zbylého výpeku vmícháme mouku a jogurt. Přidáme nasekanou petrželku a pepř. Promícháme, a je-li zapotřebí, dochutíme solí.

Do omáčky vložíme zpátky karbanátky a na mírném ohni 10 minut provaříme. Do omáčky můžeme také přidat nasekaný kopr. Pokud se tak rozhodneme, petrželku smícháme s mletým masem a z omáčky ji vynecháme.

Zdroj: kniha Vaříte rádi?


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Karbanátky v jogurtu

Zpět na recept