Karbanátky v jogurtu

Karbanátky v jemné omáčce.


3.291x
45 min
1×

Postup přípravy

Maso smícháme s najemno nasekanou cibulí, vejcem, solí a s pokrájenou houskou namočenou v mléce. Důkladně prohněteme, ze směsi tvarujeme karbanátky, obalíme jev mouce a opékáme na rozpáleném oleji dozlatova. Karbanátky pak vyndáme z pánve a do zbylého výpeku vmícháme mouku a jogurt. Přidáme nasekanou petrželku a pepř. Promícháme, a je-li zapotřebí, dochutíme solí. Do omáčky vložíme zpátky karbanátky a na mírném ohni 10 minut provaříme. Do omáčky můžeme také přidat nasekaný kopr. Pokud se tak rozhodneme, petrželku smícháme s mletým masem a z omáčky ji vynecháme. Zdroj: kniha Vaříte rádi?
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Karbanátky v jogurtu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena