Karbanátky v jogurtu 2

Učiněná dobrota. Zapečené karbanátky v jogurtu a se zeleninou.


3.698x
45 min
1×

Postup přípravy

Nejprve si připravíme karbanátky podlé svého oblíbeného receptu. Mleté maso smícháme s vejcem, prolisovaným česnekem, trochou hladké mouky a strouhankou. Podle chuti je osolíme a opepříme, případně přidáme oblíbené koření.

V pánvi rozehřejeme olej a karbanátky smažíme asi 10 minut.

Zeleninu očistíme a nakrájíme nebo nasekáme na drobné kostičky. Karbanátky přeložíme na pekáč. Posypeme jej připravenou zeleninou, posypeme vegetou a lehce solí, přiklopíme a dáme do předehřáté trouby. Když je zelenina napůl hotová, zalijeme vše jogurtem smíchaným se sladkou smetanou a odkryté pečeme zhruba dalších 10 minut, aby byla zelenina akorát.

Karbanátky v jogurtu podáváme nejlépe s brambory nebo jejich variantou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Karbanátky v jogurtu 2

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.