Karbanátky s patizony

Levné, rychlé a chutné - takové jsou karbanátky z mletého masa a nastrouhaného patizonu.


4.817x
15 min
2×

Postup přípravy

Na mleté maso nastrouháme slupky zbavené patizony bez jadérek, přidáme vejce, sůl, pepř, česnek, majoránku a strouhankou zahušťujeme do kašovité hmoty tak dlouho, až se nám nebude lepit na prsty. Ze směsi utvoříme malé karbanátky. Rozehřejeme tuk na pánvi a zprudka opečeme z každé strany dozlatova. Můžeme také karbanátky obalit ve vajíčku a strouhance a klasicky osmažit. Jsou dobré jak teplé, tak i na chleba studené. Karbanátky s patizony podáváme nejlépe s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
user-icon

autor klimjana

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Karbanátky s patizony

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena