Karbanátky s kukuřicí

Jednoduchý recept z mletého masa, který zvládne každý začátečník.


3.0521x
30 min

Postup přípravy

Žemle namočíme do vody a vymačkáme. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme na kostičky, česnek nadrobno. Cibuli s česnekem zesklovatíme na rozehřátém másle.

Mleté vepřové maso dáme do mísy, vsypeme cibuli s česnekem, přidáme rozklepnutá vejce, hořčici, kukuřici, nasekanou petrželku a vypracujeme masovou směs. Tu osolíme, opepříme a tvarujeme z ní menší karbanátky.

V pánvi rozehřejeme olej, vložíme karbanátky a smažíme je po obou stranách cca 4 minuty.

Karbanátky s kukuřicí jsou dobré teplé i studené.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Karbanátky s kukuřicí

Zpět na recept