Karbanátky s hráškem

Výborné a velice šťavnaté karboše, do kterých se přidává sterilovaný hrášek a spousta bylinek. S brambory nebo kaší to bude to pravé.


2.9627x
45 min

Postup přípravy

Hrášek slijeme a necháme okapat. Cibuli a česnek nakrájíme najemno a všechno přidáme i se sekanými bylinkami k masu. Přimícháme prášek do pečiva, sůl, pepř a citronovou kůru. Z těsta vytvarujeme karbanátky, které obalujeme v sezamových semínkách a na oleji je asi 10 minut opečeme. Zbylý česnek nasekáme, osmažíme, podlijeme trochou vývaru a přilijeme šťávu z limetek nebo citronu. Přidáme kečup a okořeníme pepřem a solí. Omáčku nalijeme přes maso a podáváme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Karbanátky s hráškem

Zpět na recept