Karbanátky s hráškem

Výborné a velice šťavnaté karboše, do kterých se přidává sterilovaný hrášek a spousta bylinek. S brambory nebo kaší to bude to pravé.


2.9627x
45 min

Ingredience

- -česnek
- -olej
- -sůl
250 mlvývar
1 svazekpetrželka
3 kscibule
- -kečup
0.5 lžičkyprášek do pečiva
1 svazekkoriandr
- -pepř mletý
- -sezam
400 gmaso hovězí mleté
200 ghrášek sterilovaný
- -citronová kůra
- -šťáva limetková

Postup přípravy

Hrášek slijeme a necháme okapat. Cibuli a česnek nakrájíme najemno a všechno přidáme i se sekanými bylinkami k masu. Přimícháme prášek do pečiva, sůl, pepř a citronovou kůru. Z těsta vytvarujeme karbanátky, které obalujeme v sezamových semínkách a na oleji je asi 10 minut opečeme. Zbylý česnek nasekáme, osmažíme, podlijeme trochou vývaru a přilijeme šťávu z limetek nebo citronu. Přidáme kečup a okořeníme pepřem a solí. Omáčku nalijeme přes maso a podáváme.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Karbanátky s hráškem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena