Kapustové karbanátky

Karbanátky bez masa můžeme podávat s brambory.


3.01023x
45 min
12×

Postup přípravy

Kapustu spaříme a vaříme v osolené vodě, až změkne. Cibuli oloupeme a na másle osmažíme.

Uvařenou kapustu nadrobno rozsekáme, přidáme vejce, rozkrájenou housku, navlhčenou v mléce, osmahnutou cibulku a dochutíme solí, pepřem. Směs propracujeme v těsto. V případě potřeby přidáme strouhanku, aby se daly vytvarovat karbanátky. Kapustové karbanátky obalujeme ve vajíčku, mouce a strouhance a smažíme dozlatova.

Kapustové karbanátky podáváme s brambory, bramborovou kaší nebo hranolky.

Foto: Vojtěch Leman
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapustové karbanátky

Zpět na recept