Kapustové karbanátky

Karbanátky bez masa můžeme podávat s brambory.


3.01023x
45 min
12×

Ingredience

těstíčko

sůl
1 ksvejce
strouhanka
mléko
1 kscibule
1 kskapusta
1 kshouska
mletý černý pepř

Postup přípravy

Kapustu spaříme a vaříme v osolené vodě, až změkne. Cibuli oloupeme a na másle osmažíme. Uvařenou kapustu nadrobno rozsekáme, přidáme vejce, rozkrájenou housku, navlhčenou v mléce, osmahnutou cibulku a dochutíme solí, pepřem. Směs propracujeme v těsto. V případě potřeby přidáme strouhanku, aby se daly vytvarovat karbanátky. Kapustové karbanátky obalujeme ve vajíčku, mouce a strouhance a smažíme dozlatova. Kapustové karbanátky podáváme s brambory, bramborovou kaší nebo hranolky. Foto: Vojtěch Leman
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kapustové karbanátky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena