Kapří maso je zdrojem vitamínu skupiny B a nerostných látek, takže bychom jej měli konzumovat častěji, než pouze o Vánocích.
60 g | máslo |
1 ks | cibule |
4 porce | kapr |
poleva | |
---|---|
4 lžíce | máslo |
podle chuti | |
tymián | |
1 list | bobkový list |
2 kuličky | nové koření |
citronová šťáva | |
4 kuličky | celý černý pepř |
na ozdobu | |
4 lžíce | nastrouhaný křen |
autor admin_martina
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena