Kapr v pivu

Kapří maso je zdrojem vitamínu B a tomuhle receptu snadno podlehnete.


3.055x
25 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a necháme vcelku. Porce kapra podle potřeby očistíme. Pak je osolíme. Připravené porce kapra vložíme do hrnce, přelijeme pivem, přidáme oloupanou cibuli, koření a máslo s moukou, mírně vaříme 15 až 20 minut. Pak kapra vyjmeme, omáčku zahustíme, provaříme a přecedíme. Maso vložíme zpátky už jen prohřát. Porce kapra podáváme přelité pivní omáčkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kapr v pivu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena