Kapr v pivu

Kapří maso je zdrojem vitamínu B a tomuhle receptu snadno podlehnete.


3.055x
25 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a necháme vcelku. Porce kapra podle potřeby očistíme. Pak je osolíme.

Připravené porce kapra vložíme do hrnce, přelijeme pivem, přidáme oloupanou cibuli, koření a máslo s moukou, mírně vaříme 15 až 20 minut.

Pak kapra vyjmeme, omáčku zahustíme, provaříme a přecedíme. Maso vložíme zpátky už jen prohřát.

Porce kapra podáváme přelité pivní omáčkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapr v pivu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.