Kapr v mandlích

Svátečně připravený chutný kapr.


3.045x
35 min

Postup přípravy

Porce kapra (podkovy silné 2 cm) omyjeme, osušíme, zakapeme citronem a dáme na hodinu do lednice rozležet.

Mandle spaříme, oloupeme a na hrubším strojku umeleme. Vejce rozšleháme se špetkou soli a mlékem.

Jednotlivé porce obalujeme nejdříve v hladké mouce, potom ve vejcích a nakonec v mandlích. Smažíme z obou stran na rozpáleném oleji dozlatova.

Kapra v mandlích servírujeme s vařenými bramborami.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapr v mandlích

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.