Kapr v alobalu

Máte rádi kapra? Zkuste jej v kombinaci se žampiony a šunkou schovanými v alobalu.


3.194x
45 min
1×

Postup přípravy

Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Šunku nakrájíme na nudličky.

Polovinu másle rozehřejeme a zprudka na něm osmahneme žampiony a šunku. Přidáme víno, kečup, worcesterskou omáčku a podle chuti opepříme. Vše necháme provařit.

Porce kapra podle potřeby očistíme a osolíme. Při solení bereme v potaz to, že slaná bude směs s houbami.

Z alobalu vytvoříme čtverce, které potřeme olejem. Na ně rozložíme porce kapra a rozdělíme na ně připravenou směs. Nakonec vše poklademe vločkami zbylého másla. Vše pečlivě zabalíme, aby šťáva nevytekla.

Pečeme v horké troubě asi 15 minut.

Na talíři ozdobíme plátky citronu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapr v alobalu

Zpět na recept