Kapr v alobalu

Máte rádi kapra? Zkuste jej v kombinaci se žampiony a šunkou schovanými v alobalu.


3.194x
45 min
1×

Postup přípravy

Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Šunku nakrájíme na nudličky. Polovinu másle rozehřejeme a zprudka na něm osmahneme žampiony a šunku. Přidáme víno, kečup, worcesterskou omáčku a podle chuti opepříme. Vše necháme provařit. Porce kapra podle potřeby očistíme a osolíme. Při solení bereme v potaz to, že slaná bude směs s houbami. Z alobalu vytvoříme čtverce, které potřeme olejem. Na ně rozložíme porce kapra a rozdělíme na ně připravenou směs. Nakonec vše poklademe vločkami zbylého másla. Vše pečlivě zabalíme, aby šťáva nevytekla. Pečeme v horké troubě asi 15 minut. Na talíři ozdobíme plátky citronu.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kapr v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena