Kapr smažený po pařížsku

Recept na smaženého citronového kapra s cibulí.


2.91201x
90 min

Postup přípravy

Porce kapra omyjeme, osušíme a osolíme. Cibule oloupeme a nasekáme najemno. Jeden citron oloupeme, rozebereme na plátky a z těch odstraníme blanky, aby nám zůstala jen čistá citronová dužina. Z druhého citronu vymačkáme šťávu.

Cibuli, tymián, citronovou šťávu a citronovou dužinu smícháme a do směsi naložíme kapra. Necháme ho v chladu marinovat 1 - 2 hodiny.

Uleženého kapra obereme od citronové dužiny, obalíme v mouce a na rozpáleném oleji je z obou stran restujeme dozlatova.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapr smažený po pařížsku

Zpět na recept