Kapr s křenem

Rychlá a snadná příprava netradičního kapra.


3.060x
30 min

Postup přípravy

Kapra rozporcujeme, jednotlivé díly osolíme, zakapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Poté jej vložíme do studené vody s cibulí, celerem, bobkovým listem a pepřem a vaříme asi čtvrt hodiny.

Kapra vyjmeme, rozložíme na talíře, pokapeme citrónovou šťávou, posypeme čerstvě nastrouhaným křenem a sýrem, přelijeme trochou vývaru a rozpuštěným máslem a servírujeme.

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapr s křenem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.