Kapr s jablky

Kapří maso je doporučované spoustou odborníků na výživu. Že už nevíte, jak jej připravit? Co s jablky?


3.068x
45 min
1×

Postup přípravy

Porce kapra omyjeme, osušíme a nasolíme. Každou zvlášť položíme na dostatečně velký kus alobalu, zakapeme citrónovou šťávou a okořeníme.

Na každou porci položíme kousek másla, plátky cibule, pár koleček oloupaného jablka bez jadřince a plátek rajčete.

Vše osolíme, přisladíme, důkladně zabalíme do alobalu, dáme na pekáč a zalijeme trochou horké vody.

Pečeme v předehřáté troubě na 200°C asi půl hodiny.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapr s jablky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.