Kapr po Švýcarsku

Recept na kapra obaleného ve vajíčkové smetaně.


2.91098x
30 min

Postup přípravy

Porce pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli stát. Zatím si nastrouháme sýr. Smetanu rozšleháme se žloutky. Podle chuti můžeme přidat trochu bílého vína. V pánvi si rozpálíme olej. Uleženého kapra osolíme, obalíme v mouce, smetaně a v sýru. Obaleného kapra ihned zprudka smažíme na rozpáleném oleji z obou stran. Opečené porce kapra po Švýcarsku opepříme, rozložíme do zapékací misky, pokapeme máslem a rychle je dopečeme doměkka. Kapra po Švýcarsku podáváme s brambory.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kapr po Švýcarsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena