Kapr po Švýcarsku

Recept na kapra obaleného ve vajíčkové smetaně.


2.91098x
30 min

Postup přípravy

Porce pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli stát.

Zatím si nastrouháme sýr. Smetanu rozšleháme se žloutky. Podle chuti můžeme přidat trochu bílého vína.

V pánvi si rozpálíme olej. Uleženého kapra osolíme, obalíme v mouce, smetaně a v sýru. Obaleného kapra ihned zprudka smažíme na rozpáleném oleji z obou stran.

Opečené porce kapra po Švýcarsku opepříme, rozložíme do zapékací misky, pokapeme máslem a rychle je dopečeme doměkka.

Kapra po Švýcarsku podáváme s brambory.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapr po Švýcarsku

Zpět na recept