Kapr po cikánsku

Výborný recept na netradiční úpravu kapra.


3.390x
35 min

Postup přípravy

Porce kapra osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na rozehřátém oleji opečeme v troubě dorůžova.

Cibule a papriky očistíme. Papriky zbavíme blanek, jádřince a nakrájíme je na nudličky. Cibuli nasekáme najemno. Žampiony a česnek oloupeme. Česnek utřeme a žampiony nakrájíme na plátky.

Mezitím si v hrnci na oleji zpěníme posekanou cibuli, přidáme k ní nudličky papriky a vše krátce podusíme. Potom přidáme plátky žampionů, utřený česnek, kečup a červené víno. Podle chuti přisolíme a znovu krátce podusíme.

Na talíř rozložíme porce kapra a přelijeme připravenou omáčkou. Výborně chutná s vařeným bramborem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapr po cikánsku

Zpět na recept