Vaření.czReceptyKapr pečený po třeboňsku

Kapr pečený po třeboňsku

Kapr je prý nejlepší z Třeboně. A jak ho dělají přímo tam? No přece takhle


3.372x
20 min

Postup přípravy

Česnek oloupeme a utřeme se solí. Sádlo rozpustíme. Jednotlivé porce kapra omyjeme, osušíme, potřeme utřeným česnekem se solí, rozložíme do pekáče na rozpuštěné sádlo, zasypeme kmínem a v předehřáté troubě pečeme asi 15 minut na 200°C. Při pečení přeléváme vypečenou šťávou, kterou podle potřeby doplňujeme vývarem, nebo vodou. Podáváme se zeleninovou oblohou a vařeným bramborem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kapr pečený po třeboňsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena