Rybí pochoutka z české tradiční ryby.
40 g | olej |
sůl | |
800 g | kapr |
150 g | žampiony |
mletý pepř | |
mletá paprika | |
100 g | anglická slanina |
Kapra nakrájíme na porce, prosolíme a opepříme. Můžeme také lehce ochutit paprikou sladkou, pálivou nebo jejich směsí.
Anglickou slaninu nakrájíme na slabé nudličky, lehce orestujeme na rozpáleném oleji, vložíme porce kapra a po obou stranách opečeme. Žampiony nakrájíme na plátky, osolíme a podusíme zvlášť na oleji. Potom je přidáme k porci kapra, prohřejeme a podáváme s bramborem.
Foto: Profimedia.cz
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.