Kachní prsa s rýží

Oblíbená hláška :"Když je nouze i kachna je dobrá."


3.176x
45 min

Postup přípravy

Kachní prsa necháme odležet alespoň půl hodiny v marinádě z oleje a koření kari. Potom je osolíme a pomalu opékáme na pánvi s olejem.

Mezitím si uvaříme rýži a nasekáme ořechy. Hrášek prohřejeme na másle, přidáme rýži a ořechy, zalijeme smetanou a krátce podusíme.

Ze soli, cukru, oleje, bílého vína, octa a jemně sekaných bylinek připravíme zálivku. Mangold opereme a osušíme. Rajčata přepůlíme a cibuli nasekáme nahrubo. Nakonec salát přelijeme zálivkou.

Kachní prsíčka servírujeme s rýžovými bochánky a zeleninovým salátem


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kachní prsa s rýží

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.