Kachna Kung - Pao

Kachna na čínský způsob.


4.477x
0

Postup přípravy

Maso z vykostěné kachny nakrájíme na plátky, osolíme je a dáme na rozpálený olej na pánvi. K osmaženým kouskům masa přidáme na plátky nakrájený pórek a arašídové oříšky. Pokračujeme ve smažení a přidáme ještě utřený česnek, pálivou papriku nebo feferonky a na špičku nože glutasol. Podlijeme vývarem z drůbků, podle chuti přisolíme a krátce podusíme. Kachnu Kung-Pao podáváme s rýží nebo chlebem.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kachna Kung - Pao

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena