Kuřecí kung pao s paprikou

Inspiroval jsem se letákem z obchodu, mírně jsem si ho upravil a bylo to jedlé.


5.01x
30 min

Postup přípravy

Nejdříve připravíme maso: 1 lžíci vína, 1 lžíci sójovky, 1 lžíci škrobu a vejce smícháme a pak v této směsi obalíme maso nakrájené na nudličky. Dáme do lednice na cca půl hodiny marinovat.  Zbytek vína, sójovky, solamylu a olej smícháme, přidáme ocet, česnek, nadrobno nasekanou bílou část cibulky, posekanou chilli papričku bez semínek, menší červenou papriku nakrájenou na nudličky a arašídy. Osolíme. Na WOKu osmažíme maso dorůžova, tak aby bylo i uvnitř propečené, pak vlijeme nachystanou omáčku a povaříme. Kuřecí kung pao s paprikou podáváme s rýží a ozdobíme na šikmo nařezanou zelenou natí z cibulky.


Neodolatelné recepty na rizoto: S kuřecím, zeleninou a pravé italské v krémové podobě


Rizoto je původně pravým italským pokrmem, který si žádá pečlivou přípravu a stanovený postup. Ovšem po Česku si jej připravujeme po svém - většinou v nekrémové variantě. Dnes se podíváme na ty nejlepší recepty, které u našich čtenářů bodují.


Neodolatelné


Videorecept: Čínské brambory a červené fazole pro všechny, kteří milují pikantní pokrmy


Levně, zdravě a chutně - tak se dá jednoduše shrnout dnešní hlavní chod z brambor a červených fazolí. Vše skvěle doplní chilli papričky, chilli pasta, česnek a šalotka - o solidní pálivosti nemůže být pochyb.


Videorecept:

user-icon

autor MirekVlcek


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí kung pao s paprikou

Zpět na recept