Kuřecí kung pao s paprikou

Inspiroval jsem se letákem z obchodu, mírně jsem si ho upravil a bylo to jedlé.


5.01x
30 min

Postup přípravy

Nejdříve připravíme maso: 1 lžíci vína, 1 lžíci sójovky, 1 lžíci škrobu a vejce smícháme a pak v této směsi obalíme maso nakrájené na nudličky. Dáme do lednice na cca půl hodiny marinovat. 

Zbytek vína, sójovky, solamylu a olej smícháme, přidáme ocet, česnek, nadrobno nasekanou bílou část cibulky, posekanou chilli papričku bez semínek, menší červenou papriku nakrájenou na nudličky a arašídy. Osolíme.

Na WOKu osmažíme maso dorůžova, tak aby bylo i uvnitř propečené, pak vlijeme nachystanou omáčku a povaříme.

Kuřecí kung pao s paprikou podáváme s rýží a ozdobíme na šikmo nařezanou zelenou natí z cibulky.
user-icon

autor MirekVlcek


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí kung pao s paprikou

Zpět na recept