Jumbo bageta

Delikatesa. Neobvyklá kombinace ingrediencí. Recept vhodný i na oslavy, nahradí klasické jednohubky.


3.65x
20 min

Postup přípravy

Pomeranč oloupeme a měsíčky v misce nakrájíme na plátky. Šťávu z pomeranče
následně smícháme se zakysanou smetanou, majonézou a ochutíme solí a pepřem.

Bagetu vodorovně rozkrojíme a potřeme ochucenou majonézou. Na jednu polovinu položíme tenké plátky uzeného masa. Na maso pokládáme nakrájený pomeranč, posypeme nasekanou petrželovou natí a přikryjeme druhou polovinou bagety.

Jumbo bagetu nakrájíme na 6 kusů a podáváme jako delikatesu.

user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jumbo bageta

Zpět na recept