Jugoslávský kečup

Recept na vynikající kečup, který je vhodný jako příloha k uzeninám, tak i na různé oblohy.


4.824x
60 min
1×

Postup přípravy

Sladké papriky a rajčata pokrájíme nadrobno. Přidáme sůl, cukr nebo přiměřené množství umělého sladidla. Vše vaříme po dobu 20 minut. Poté přilijeme ocet, necháme přejít varem a odstavíme. Po částečném vychladnutí dobře rozmixujeme a přecedíme přes jemný silonový cedník, abychom zachytili veškeré jadérka a šupinky ze zeleniny. Směs znovu zahřejeme k bodu varu a plníme do skleniček se závitem, které na dobu 10 minut obrátíme dnem vzhůru. Jugoslávský kečup vydrží minimálně dva roky. Otevřený kečup vydrží v lednici zhruba týden.
user-icon

autor Jan 2009

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jugoslávský kečup

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena