Koláče, které se dělaly za časů našich babiček. Počítáme s časem na kynutí asi 70 minut.
těsto | |
---|---|
1 špetka | sůl |
2 ks | vejce |
80 g | máslo |
250 ml | mléko |
1 kostka | droždí |
100 g | cukr krupice |
600 g | polohrubá mouka |
na potření | |
1 ks | vejce |
nádivka | |
20 g | máslo |
50 g | cukr krupice |
50 g | vlašské ořechy |
100 g | mletý mák |
2 ks | cukrová řepa (200g) |
drobenka | |
50 g | máslo |
50 g | cukr moučka |
50 g | hrubá mouka |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena