Jihočeské houbové ragú

Pokud máte také rádi houby, ale už nevíte, jak je připravit, nabízím jeden speciální recept


3.094x
45 min

Ingredience

sůl
50 gmáslo
250 gbrambory
1 kscibule
kmín
300 gžampióny
pažitka
1 lžícekapary
koriandr
200 ghřiby
citronová šťáva
0.1 lbílé víno
mletý bílý pepř
40 gpolohrubá mouka
paprika mletá
1 ksokurky kyselé
0.3 lpolévkový vývar
žlutý a bílý zázvor

Postup přípravy

Brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě. Očištěné houby nakrájíme na plátky a podusíme ve vlastní šťávě. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou rozvaříme s polévkou. Do této bílé omáčky, přidáme brambory, houby, na kostičky pokrájenou okurku, cibuli, mleté koření a ostatní přísady, lehce povaříme a servírujeme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jihočeské houbové ragú

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena