Jihočeské houbové ragú

Pokud máte také rádi houby, ale už nevíte, jak je připravit, nabízím jeden speciální recept


3.094x
45 min

Ingredience

sůl
50 gmáslo
250 gbrambory
1 kscibule
kmín
300 gžampióny
pažitka
1 lžícekapary
koriandr
200 ghřiby
citrónová šťáva
0.1 lbílé víno
mletý bílý pepř
40 gpolohrubá mouka
mletá paprika
1 kskyselá okurka
0.3 lpolévkový vývar
žlutý a bílý zázvor

Postup přípravy

Brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě. Očištěné houby nakrájíme na plátky a podusíme ve vlastní šťávě.

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou rozvaříme s polévkou. Do této bílé omáčky, přidáme brambory, houby, na kostičky pokrájenou okurku, cibuli, mleté koření a ostatní přísady, lehce povaříme a servírujeme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jihočeské houbové ragú

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.