Jemné tvarohové knedlíky s jahodami

Osvědčený recept na letní sladkou klasiku - tvarohové knedlíky s jahodami.


4.414x
45 min

Postup přípravy

Na vále si z mouky, vejce, tvarohu, soli a oleje zpracujeme těsto. Těsto překrojíme napůl a z každé části vyválíme plát, který nakrájíme na čtverce.

Do připravených čtverců dáme jahody a zabalíme do kulatých knedlíků. Připravené knedlíky vložíme do osolené vody, odlepíme ode dna a po vyplutí knedlíků na hladinu vaříme 3 - 5 minut.

Jemné tvarohové knedlíky poléváme rozpuštěným máslem, posypeme cukrem a přidáme zakysanou smetanu.

Zdroj: Irena Nikodémová, Hotel Port Máchovo jezero


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jemné tvarohové knedlíky s jahodami

Zpět na recept