Jemné karbanátky s vůní šalvěje

Jemné a voňavé karbanátky s trochu netradiční chutí, díky vonné a chutné bylince, vhodné k vepřovému masu v mnoha úpravách.


0.00x
30 min

Postup přípravy

Připravíme si směs mletého masa, přidáme rozklepnuté vejce, sůl, pepř, kmín, majoránku, prolisovaný česnek, nasekanou petrželku, najemno pokrájenou cibuli a nakonec jemně nasekanou snítku čerstvé šalvěje. To vše dobře promícháme a podle potřeby přidáme strouhanku.

Vzniklou hmotu dobře promícháme a ručně propracujeme, poté necháme chvilku odpočinout.

Ze směsi tvoříme karbanátky, každý jednotlivě obalíme ve strouhance a ihned smažíme v rozehřátém oleji na pánvi.

Jemné karbanátky podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.
user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jemné karbanátky s vůní šalvěje

Zpět na recept