Jemné francouzské brambory

Zbyly vám vydlabané vnitřky z předchozí úpravy brambor <a href="http://recepty.vareni.cz/zapecene-brambory-s-kukurici-a-la-peru/" target="_blank">zapečené brambory s kukuřicí a la Peru</a>? Udělejte si francouzské brambory.


3.3169x
15 min
3×

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Okurky a uzeninu nakrájíme na kostičky.

Na másle si zpěníme cibuli. Přidáme uzeninu a okurku.

Přidáme vydlabané vnitřky uvařených brambor, případně pokrájené zbylé vařené brambory a promícháme. V hrnku si rozmícháme vejce se solí a přilijeme k prohřáté směsi. Promícháme a odstavíme. Solíme a pepříme podle chuti.

Jemné francouzské brambory podáváme se sladkokyselou okurkou, rajčaty, doplníme pikantním kečupem. Záleží na chuti.

Zobrazit přes 20 dalších receptů pro francouzské brambory?

user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jemné francouzské brambory

Zpět na recept