Jemné bramborovo-mrkvové pyré

Tip na výbornou přílohu, která se hodí snad ke všemu.


3.73x
30 min

Postup přípravy

Brambory oloupeme, mrkev oškrábeme a nakrájíme na přibližně stejně velké kousky. Brambory a mrkev dáme vařit do osolené vody, vaříme asi 15 minut doměkka. Poté scedíme.

Ještě horkou zeleninu zalijeme smetanou, přidáme máslo a rozšťoucháme na pyré, případně můžeme nechat i větší kousky, záleží na vlastní chuti. Podle potřeby dosolíme.

Jemné bramborovo-mrkvové pyré podáváme jako přílohu a opět podle vlastní chuti doplníme nejrůznějšími semínky.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jemné bramborovo-mrkvové pyré

Zpět na recept