Bramborovo-cuketová kaše

Výborná sezonní příloha k masu. Vyzkoušejte tento zajímavý recept, ve kterém užijete cuketu.


0.00x
25 min

Ingredience

podle chuti

1 lžičkasůl

směs

2 lžícemáslo
500 gbrambory
1 hrnečekmléko
2 kscuketa

podle potřeby

0.5 lvoda

Postup přípravy

Brambory omyjeme, oloupeme, pokrájíme a uvaříme v mírně osolené vodě doměkka. Chvíli před dovařením přidáme očištěnou, omytou a pokrájenou mladou a menší cuketu bez semínek. Po uvaření brambor i cukety doměkka slijeme vodu, přidáme kousek másla a teplé mléko a metlovým mixérem rozmixujeme do jemné konzistence. Můžeme ještě dochutit solí. Bramborovo-cuketovou kaši podáváme jako klasickou bramborovou kaši, například ke grilovanému kuřeti nebo i k jiným druhům masa.
user-icon

autor Veronika

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramborovo-cuketová kaše

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena