Bramborovo-cuketová kaše

Výborná sezonní příloha k masu. Vyzkoušejte tento zajímavý recept, ve kterém užijete cuketu.


0.00x
25 min

Postup přípravy

Brambory omyjeme, oloupeme, pokrájíme a uvaříme v mírně osolené vodě doměkka. Chvíli před dovařením přidáme očištěnou, omytou a pokrájenou mladou a menší cuketu bez semínek.

Po uvaření brambor i cukety doměkka slijeme vodu, přidáme kousek másla a teplé mléko a metlovým mixérem rozmixujeme do jemné konzistence. Můžeme ještě dochutit solí.

Bramborovo-cuketovou kaši podáváme jako klasickou bramborovou kaši, například ke grilovanému kuřeti nebo i k jiným druhům masa.
user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborovo-cuketová kaše

Zpět na recept