Jemné arašídové věnečky

Tradiční recept na výborné cukroví s arašídovou příchutí.


3.58x
60 min

Postup přípravy

V míse smícháme hladkou mouku, cukr moučka, mleté arašídy, vanilkový cukr, máslo, vejce a zpracujeme těsto.

Přes mlýnek s nádstavcem na cukroví protlačujeme dlouhé hady těsta, které poté nakrájíme na 7 - 8 cm dlouhé dílky.

Dílky stáčíme do věnečku, dáváme na plech s pečícím papírem a na 170 °C pečeme do zrůžovění.

Jemné arašídové věnečky po vychladnutí, nejlépe druhý den, obalíme v cukru moučka smíchaném s vanilkovým a můžeme podávat.
user-icon

autor 1-2-3


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jemné arašídové věnečky

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena