Jemné arašídové věnečky

Tradiční recept na výborné cukroví s arašídovou příchutí.


3.58x
60 min

Postup přípravy

V míse smícháme hladkou mouku, cukr moučka, mleté arašídy, vanilkový cukr, máslo, vejce a zpracujeme těsto.

Přes mlýnek s nádstavcem na cukroví protlačujeme dlouhé hady těsta, které poté nakrájíme na 7 - 8 cm dlouhé dílky.

Dílky stáčíme do věnečku, dáváme na plech s pečícím papírem a na 170 °C pečeme do zrůžovění.

Jemné arašídové věnečky po vychladnutí, nejlépe druhý den, obalíme v cukru moučka smíchaném s vanilkovým a můžeme podávat.
user-icon

autor 1-2-3


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jemné arašídové věnečky

Zpět na recept