Jehněčí na cibulce

Jehněčí maso získává v posledních letech stále více na oblibě. Vyzkoušejte recept na cibulce.


3.52x
45 min

Ingredience

2 stroužkyčesnek
2 lžíceolej
1 ksbílek
10 ksšalotka
2 lžícesójová omáčka
500 gjehněčí kýta
1 lžičkahnědý cukr
0.3 lžičkyrýžové víno
2 lžícestrouhaný zázvor
2 lžícekukuřičná moučka

podle chuti

sůl
pepř

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a smočíme v připravené směsi z rozšlehaného bílku, kukuřičné moučky, vína a špetky soli. Jehněčí necháme asi 30 minut uležet. Ve woku rozpálíme olej, vložíme maso a ze všech stran opečeme. Trochu podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou doměkka. Do woku přidáme jemně nakrájenou šalotku, zázvor, jemně nasekaný česnek, ochutíme solí, pepřem, promícháme a krátce prohřejeme. Jehněčí na cibulce podáváme třeba s rýží.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jehněčí na cibulce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena