Pečeme jehněčí: Jak připravit báječné kolínko, krk nebo pečínku?
Co uvařit z jehněčího? Pečené jehněčí je lahůdka, který zaslouží výjimečné příležitosti. Jehněčí se peče v mnoha zemích na Velikonoce a považuje se za delikatesu. Pokud se dostanete k jehněčímu, určitě si pochutnáte. Jak ho připravit?
Tradiční Velikonoce aneb jaké dobroty nesmí na vašem stole chybět
Piškotový beránek, jidáše, mazanec, vajíčková pomazánka nebo salát, velikonoční nádivka - to všechno jsou tradiční velikonoční pochoutky, které si určitě neodepřeme ani o letošních svátcích jara.
Jak přežít Velikonoce ve zdraví a nepřibrat
Velikonoce klepou na dveře a my už se těšíme na tradiční pochoutky, které k nim neodmyslitelně patří. Velikonoční perníčky, beránek, mazanec či nádivka, jak na to, abychom si svátky jara užili jako obvykle, přitom se nemuseli bát zbytečných kil navíc?
Autor:Vilienka