Jehla pana lesního

Recept na netradiční a překvapivě chutný špíz.


5.02x
45 min

Ingredience

2 ksrohlík
200 gvepřová játra
300 gkloboučky hub

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
tatarská omáčka
mletý černý pepř

Postup přípravy

Kloboučky hřibovitých hub očistíme a lehce omyjeme. Rohlíky z minulého dne nakrájíme na kolečka silná cca 0,5 cm. Omytá a očištěná vepřová játra nakrájíme na plátky jako rohlíky. Kloboučky hub, rohlíky a játra střídavě napichujeme na grilovací jehlu nebo namočenou špejli. Opepříme. Na rozpáleném oleji na pánvi smažíme za stálého obracení asi 6 minut. Jehly pana lesního vyjmeme, necháme na ubrousku okapat a osolíme. Ihned podáváme s tatarskou omáčkou.
user-icon

autor Jams

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jehla pana lesního

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena