Whisky hot chocolate

Udělejte si v sychravých dnech radost a připravte pro sebe i své nejbližší horkou čokoládu doplněnou panákem hedvábného alkoholu. Whisky kakaový nápoj zjemní a dodá lehké kořeněné tóny, které z vaší čokolády udělají neodolatelnou pochoutku.


5.02x
20 min

Postup přípravy

Nejprve ohřejeme mléko společně s cukrem a tekutinu udržujeme teplou na středním plameni. Přidáme pokrájenou čokoládu a mícháme, dokud se všechna nerozpustí a směs dostane hladkou, sametovou strukturu. Následně přilijeme whisky, vhodíme špetku soli a opět jemně promícháme.

Opravdový gurmáni čokoládu doplňují ještě o lehké vanilkové aroma. Toho dosáhnou tak, že na začátku do teplého mléka vložíme kromě cukru také vanilkový lusk a vyjmeme ho až těsně před tím, než do čokolády přilijeme whisky.

Whisky hot chocolate podáváme ozdobenou šlehačkovou čepicí.

Zdroj: PR.Konektor


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Whisky hot chocolate

Zpět na recept