Recept na méně pálivou verzi chilli con carne.
2 lžičky | cukr |
2 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
400 g | hovězí mleté maso |
1 ks | paprika červená |
250 ml | hovězí vývar |
1 lžíce | mletá sladká paprika |
0.3 lžičky | mleté chilli |
1 plechovka | pasírovaná rajčata |
1 plechovka | červené fazole ve sladkoslaném nálevu |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
kmín |
Jalapeňos – chilli papričky, které bodují nejen v mexické kuchyni
Pokud máte rádi ostrá jídla, pak určitě znáte tento druh chilli papričky, ale jestli považujete Jalapeňos za super extra pálivou pochutinu pro otrlé, pak vás musíme vyvézt z omylu. Jalapeňos můžeme zařadit mezi mírně až středně pálivé, na stupnici pálivosti všech druhů papriček měřené v jednotkách SHU jsou dokonce takové druhy jako je Purpur, Maylon nebo Red Giant až čtvrté od konce!
autor LuDea
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena