Jednoduchá cibulajda

Na přípravu úplně jednoduchá polévka a ingrediencí taky moc nepotřebujete.


3.89x
45 min

Postup přípravy

Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka a dáme do velkého kastrolu s vrchovatou lžící oleje, nesmažíme, necháme jen zpěnit. Zasypeme moukou a na mírném ohni promícháváme, aby směs zezlátla. Přilijeme asi 1,5 litru vody, osolíme, opepříme a přivedeme k varu. Cibulajdu vaříme asi 25 minut. Plátky bílého chleba nebo veky rozkrájíme na čtvrtiny a v pánvi opečeme na trošce oleje. Opečený chléb naskládáme do zapékací mísy a zalijeme cibulačkou, posypeme nastrouhaným sýrem a asi 10 minut zapékáme v troubě. Existuje spousta receptů na cibulačku, ale tento je snadný a hlavně sytý. Určitě vám bude chutnat.
user-icon

autor ivannka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jednoduchá cibulajda

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena