Vaření.czReceptyJátrová paštika s bůčkem

Játrová paštika s bůčkem

Recept na výbornou domácí paštiku.


4.8171x
160 min
3×

Postup přípravy

Bůček uvaříme v osolené vodě. Sádlo nakrájíme na kostičky a vyškvaříme. Větší cibule nakrájíme a v sádle osmažíme dozlatova. Bůček, syrová játra a škvarky s cibuli umeleme najemno. Vše smícháme. Přidáme asi dva kelímky hořčice, vejce a paštiku s bůčkem ochutíme kořením a solí. Játrovou paštiku s bůčkem naplníme do sklenici a konzervujeme ji 2 hodiny při 90 °C. Játrovou paštiku s bůčkem mažeme na čerstvé pečivo. Paštiku skladujeme v chladu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Játrová paštika s bůčkem

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena