Játrová paštika s bůčkem

Recept na výbornou domácí paštiku.


4.8171x
160 min
3×

Postup přípravy

Bůček uvaříme v osolené vodě.

Sádlo nakrájíme na kostičky a vyškvaříme. Větší cibule nakrájíme a v sádle osmažíme dozlatova. Bůček, syrová játra a škvarky s cibuli umeleme najemno. Vše smícháme. Přidáme asi dva kelímky hořčice, vejce a paštiku s bůčkem ochutíme kořením a solí.

Játrovou paštiku s bůčkem naplníme do sklenici a konzervujeme ji 2 hodiny při 90 °C.

Játrovou paštiku s bůčkem mažeme na čerstvé pečivo. Paštiku skladujeme v chladu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Játrová paštika s bůčkem

Zpět na recept