Játra na česneku

Rychlé jídlo z vepřových nebo hovězích jater, záleží na chuti.


3.1114x
25 min

Postup přípravy

Česnek oloupeme, na emno nasekáme a smícháme s olejem. Játra očistíme, nakrájíme na plátky, ty obalíme v mouce a zprudka na česnekovém oleji osmahneme. Propečená játra opepříme, zakapeme kečupem a chvíli podusíme. Před podáváním játra osolíme. Servírujeme s rýží a přeléváme vypečenou šťávou.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Játra na česneku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena