Jarní vitamínový salát

Velmi jednoduchá příprava salátu, který se hodí nejen na plátky bagetky, ale také jako příloha k pečeným masům.


3.0123x
20 min

Postup přípravy

Očistíme si dobře mrkev a celer a nahrubo je nastrouháme. Přidáme strouhanou uzeninu a kyselou okurku, jemně pokrájenou cibuli a hořčici s jogurtem nebo majonézou. Osolíme a opepříme, můžeme ochutit i šťávou z citronu. Salát dobře promícháme a necháme uležet. Jarní vitamínový salát podáváme namazaný na plátcích bagety zdobený petrželkou nebo pórkem, ale vhodný je i jako příloha ke grilovanému masu.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jarní vitamínový salát

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena