Jarní vitamínový salát

Velmi jednoduchá příprava salátu, který se hodí nejen na plátky bagetky, ale také jako příloha k pečeným masům.


3.0123x
20 min

Postup přípravy

Očistíme si dobře mrkev a celer a nahrubo je nastrouháme.

Přidáme strouhanou uzeninu a kyselou okurku, jemně pokrájenou cibuli a hořčici s jogurtem nebo majonézou.

Osolíme a opepříme, můžeme ochutit i šťávou z citronu. Salát dobře promícháme a necháme uležet.

Jarní vitamínový salát podáváme namazaný na plátcích bagety zdobený petrželkou nebo pórkem, ale vhodný je i jako příloha ke grilovanému masu.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jarní vitamínový salát

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.