Jarní tvaroh s řeřichou

Rychlý a snadný recept na jarní tvarohovou pomazánku s ředkvičkami a čerstvou řeřichou.


4.714x
15 min
1×

Postup přípravy

Ředkvičky omyjeme, osušíme a dva kusy odložíme stranou na ozdobu. Ostatní nakrájíme na kostičky. Okurky necháme okapat a nakrájíme na jemné kostičky. Měkký tvaroh vyšleháme a promícháme s okurkami a ředkvičkami. Podle chuti osolíme a opepříme. Nakonec vmícháme usekanou řeřichu a necháme rozležet v chladu. Jarní tvaroh s řeřichou podáváme na toastovém chlebu a zdobíme na plátky nakrájenou ředkvičkou. Výborně chutná i s pečenými brambory.


Tvarohové svačinky za třetinu: Vsaďte na domácí přípravu!


Proč zbytečně utrácet, když si oblíbené tvarohové svačinky můžeme připravit i doma. Času na vaření a pečení máme teď víc než dost. Naučíme vás nejen domácího pribináčka, veku nasladko, chlazené mléčné řezy, ale i oblíbenou treskovou pomazánku.


Tvarohové


Zůstalo vám hodně vajec? Šup s nimi do pomazánky, salátu i tlačenky


Vykoledovaná vajíčka se dají zpracovat na mnoho způsobů. Každý má rád vejce jinak, proto jsme v redakci vybrali ty nejzajímavější a opravdu různorodé recepty našich čtenářů. Třeba najdete svého favorita a užijete vajíčka z Velikonoc na jedničku.


Zůstalo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jarní tvaroh s řeřichou

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Velikonoční recepty