Jarní polévka s krupicovými knedlíčky

Výborná lehká polévka plná vitamínů.


0.00x
45 min

Postup přípravy

Na rozehřátém másle orestujeme všechnu zeleninu, kterou jsme nakrájeli nadrobno. Zalijeme ji vývarem nebo vodou, osolíme, opepříme a vaříme do změknutí.

Přidáme hrst polévkových nudlí a rozkvedlané vejce, z krupičky a vajec vymícháme těstíčko na knedlíčky, které po lžičkách zaváříme do polévky. Nakonec přidáme nadrobno nasekanou hrst petrželky, pažitku nebo libeček, polévku podle chuti dosolíme.

Jarní polévku po uvaření knedlíčků ihned podáváme.
user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jarní polévka s krupicovými knedlíčky

Zpět na recept