Vaření.czReceptyJarní pažitková pomazánka

Jarní pažitková pomazánka

Recept na pomazánku z žervé, krémové smetany a hlavně čerstvé pažitky. S čerstvým chlebem nemá chybu!


5.02x
15 min
1×

Postup přípravy

Kostky žervé v míse rozmačkáme, přidáme zakysanou smetanu a dobře rozšleháme. Ochutíme solí a stroužkem prolisovaného česneku. Do pomazánky vmícháme nasekanou pažitku a znovu promícháme. Pokud by se nám zdála příliš hustá, rozředíme ji troškou smetany na vaření. Jarní pažitkovou pomazánku podáváme s čerstvým chlebem.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jarní pažitková pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena