Tradiční recept na známou japonskou rybí specialitu.
2.5 hrnku | voda |
syrové ryby (tuňák, losos, mořský vlk) | |
1.5 hrnku | kulatozrnná rýže na sushi |
2 ks | řasy kombu |
podle chuti | |
---|---|
cukr | |
sůl | |
sójová omáčka | |
rýžový ocet | |
nakládaný zázvor | |
wasabi prášek (případně hotová wasabi pasta) | |
podle potřeby | |
mořské řasy nori na sushi |
autor Zdeněk Pohlreich
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.