Japonská česnečka

Tento recept na česnečku pochází až z Japonska.


4.654x
20 min

Ingredience

sůl
1 ksvejce
6 hrnkůvoda
1 kspórek
1 ksmrkev
zázvor
1 lžícesekaná pažitka
1 lžícesušené houby
mletý černý pepř
1 lžícepolévkové koření
0.5 hrnkučesneková nať

Postup přípravy

Do horké osolené vody přidáme houby, které jsme krátce namočili. Houby vaříme asi 10 minut. Pak do nich vmícháme na kolečka nakrájenou karotku a pórek. Přidáme nadrobno pokrájenou česnekovou nať a vaříme dalších 5 minut. Vmícháme zázvor, osolíme, opepříme a nakonec zašleháme vejce. Japonskou česnečku dochutíme polévkovým kořením a pokrájenou pažitkou. Japonskou česnečku podáváme třeba s pečivem.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Japonská česnečka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Japonská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena