Vaření.czReceptyJahodové a broskvové nanuky

Jahodové a broskvové nanuky

Dobrý, lehký a rychlý recept na domácí ovocné nanuky.


4.415x
15 min
1×

Ingredience

200 gjahody
500 mlbroskvový džus
1 ksvelká vyzrálá broskev
50 mljahodový nektar

Postup přípravy

Omytou broskev rozpůlíme, zbavíme pecky, oloupeme a rozmixujeme. Promícháme s džusem a nalijeme do formy na nanuky. Jahody oloupeme, odstopkujeme, rozmixujeme, propasírujeme přes cedník, abychom se zbavili jadérek. Směs promícháme s jahodovým nektarem a rozdělíme do forem. Na výrobu nanuků používáme pouze kvalitní a 100% džus. Můžeme vyzkoušet černý rybíz nebo hroznové víno. Vícebarevné nanuky můžeme vyrobit postupným přidáváním různých džusů. Každá vrstva musí ztuhnout samostatně a jejich výroba tak zabere více času.
user-icon

autor LuKiki

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jahodové a broskvové nanuky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena