Jahodové a broskvové nanuky

Dobrý, lehký a rychlý recept na domácí ovocné nanuky.


4.415x
15 min
1×

Postup přípravy

Omytou broskev rozpůlíme, zbavíme pecky, oloupeme a rozmixujeme. Promícháme s džusem a nalijeme do formy na nanuky.

Jahody oloupeme, odstopkujeme, rozmixujeme, propasírujeme přes cedník, abychom se zbavili jadérek. Směs promícháme s jahodovým nektarem a rozdělíme do forem.

Na výrobu nanuků používáme pouze kvalitní a 100% džus. Můžeme vyzkoušet černý rybíz nebo hroznové víno. Vícebarevné nanuky můžeme vyrobit postupným přidáváním různých džusů. Každá vrstva musí ztuhnout samostatně a jejich výroba tak zabere více času.
user-icon

autor LuKiki


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jahodové a broskvové nanuky

Zpět na recept