Jacket potatoe

Velký pečený brambor s máslem a sýrem. Jídlo typické pro Anglii.


4.410x
25 min
1×
Podobné recepty

Postup přípravy

Najdeme opravdu veliký brambor. Pečlivě ho opereme, neškrábeme. Připravíme si alobal a na něj brambor položíme. Brambor opepříme, posypeme paprikou a sůl si dáme na dlaň. Solí brambor posypeme a doslova do něj sůl vetřeme.

Brambor zabalíme do alobalu a necháme péct asi 120 minut minimálně při 200 °C. Sejmeme alobal a lehce bramboru šťouchneme.

Do vnitřku brambory vložíme nastrouhaný sýr a polijeme máslem. Můžeme přidat i tuňáka. Ihned podáváme.
user-icon

autor pulca


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jacket potatoe

Zpět na recept