Jablková pěna s medem

Jablková pěna s medem chutná nejlépe vychlazená s piškoty.


3.140x
30 min

Postup přípravy

Oddělíme žloutky od bílků. Bílky vyšleháme do tuhého sněhu a jemně zašleháme med. Citrony důkladně omyjeme, ostrouháme kůru a z půlky citronu vymačkáme šťávu. Jablka oloupeme, postrouháme a pokapeme citronovou šťávou. Vše důkladně promícháme, přidáme citronovou kůru a šlehačem vyšleháme jablečnou pěnu. Dezert z jablek necháme vychladit, poté jím plníme sklenice, které jsme vyložili piškoty.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jablková pěna s medem

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena