Jablková pěna s medem

Jablková pěna s medem chutná nejlépe vychlazená s piškoty.


3.140x
30 min

Postup přípravy

Oddělíme žloutky od bílků. Bílky vyšleháme do tuhého sněhu a jemně zašleháme med.

Citrony důkladně omyjeme, ostrouháme kůru a z půlky citronu vymačkáme šťávu.

Jablka oloupeme, postrouháme a pokapeme citronovou šťávou.

Vše důkladně promícháme, přidáme citronovou kůru a šlehačem vyšleháme jablečnou pěnu.

Dezert z jablek necháme vychladit, poté jím plníme sklenice, které jsme vyložili piškoty.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jablková pěna s medem

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.