Vaření.czReceptyJablka ve vlastní šťávě

Jablka ve vlastní šťávě

Vhodný recept na kompot vhodný i pro diabetiky.


4.419x
35 min
1×

Postup přípravy

Jablka oloupeme, vyjmeme jádřince a nakrájíme na kousky. Nakrájená jablka ihned plníme do sklenic, aby nestačila zhnědnout. Do sklenic je dobře natlačíme, ale když jsou hodně šťavnatá, můžeme přebytečnou šťávu slít. Sklenice naplníme až po okraj, dobře uzavřeme a sterilujeme 20 minut při 90 °C. Takto připravená jablka sterilovaná ve vlastní šťávě můžeme mírně přisladit umělým sladidlem.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jablka ve vlastní šťávě

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena